UUTINEN | KP24

Valtatie 27:llä henkilöauto ajautui rekan alle - kalajokinen mies vietiin helikopterilla OYS:iin

Ti 15.5.2018 klo 18:38 [päivitetty ti 18:42]

Kalajokilaakso

Ylivieska

Kalajokinen vuonna 1950 syntynyt mies loukkaantui vakavasti tiistaina iltapäivällä valtatie 27:llä, kun hänen henkilöautonsa ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi vastaan tulleen perävaunullisen rekan perävaunun kulmaan.

Mies oli ajamassa Ylivieskan suunnasta 10 kilometriä Kalajoen suuntaan, kun onnettomuus tapahtui kello 15.45 aikoihin. Muiden tiellä tapahtuma-aikaan liikkeellä olleiden kertoman mukaan henkilöauto oli seilannut usean kilometrin matkan tiellä laidasta laitaan ja vastaantulijat olivat joutuneet väistämään pientareelle.

Rekka-auton kuljettaja ehti väistää kaistalleen tulleen välttäen näin keulakolarin mutta henkilöauto törmäsi perävaunun etukulmaan. Henkilöautossa yksin ollut ja pahoin loukkaantunut, tajuton mies kuljetettiin helikopterilla OYS:aan. Rekka-auton kuljettaja ei loukkaantunut.

Pieni henkilöauto romuttui täysin ja rekan perävaunu vaurioitui. Tie oli onnettomuuspaikalla suljettuna tunnin verran. Keliolosuhteet olivat hyvät ja onnettomuuspaikalla tieosuus suora. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

#
Fingerpori