UUTINEN | KP24

Perhonjokilaakson kansalaisopiston ilmoittautuminen alkaa tänään

ma 21.8.2017 klo 10:18 [päivitetty ma 19:26]
Halsualla, Kaustisella, Perhossa ja Vetelissä toimiva Perhonjokilaakson kansalaisopisto joutui hieman pienentämään opetustuntien määrää, sillä valtionosuudet avustuksineen putosivat viime vuoden 260 000 eurosta nykyiseen 244 000 euroon.

Valtionosuuksien pienentyminen johtuu tuntimäärän supistumisesta. Tänä lukuvuonna tuntimäärä pidettiin entisellään, jotta valtionosuudet eivät enää tippuisi. Tämä nostaa kansalaisopiston kuntaosuuksia, mutta kansalaisopiston rehtori Aino Salo muistutttaa, että kuntaosuuksien loppulaskua vähentää toteutuneiden kurssien kurssimaksut.

– Opetustunteja on tälle vuodelle budjetoitu 6500, kertoo kansalaisopiston rehtori Aino Salo.

Perhonjokilaakson kansalaisopiston tarjontaa Salo kuvaa monipuoliseksi ja erityispiirteeksi hän mainitsee tämän vuoden opinto-ohjelmasta käsityöpiirit, joita on toiveiden mukaan tuotu kylille. Opinto-ohjelma julkaistiin elokuun alussa ja jaettiin tuolloin alueen kotitalouksiin. Ilmoittautuminen kansalaisopiston kursseille alkaa tänään maanantaina verkossa.

#

Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Käytämme nimimerkkiä, mikäli se on syötetty. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.


Kommentit

Lounastori
Lounaspaikat tänään

Fingerpori