torstai 20.9.2018 | 02:07
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »

Havula Jazz & Blues

pe 9.6.2017 klo 19:00

Havula Jazz & Blues 2017

Tule nauttimaan loistavista esiintyjistä sekä jazzin ja bluesin tunnelmasta Havulan ainutlaatuiseen ilmapiiriin! Tänä vuonna mukana on kolme hätkähdyttävän hienoa esiintyjää, joista voit lukea alta lisätietoa. Lippuja voit ostaa ennakkoon kahvila MinRosesta, tai tiedustella numerosta 045 327 7203. Lippujen hinta 40 € sisältää kolme upeaa konserttia, sekä väliaikatarjoilun josta huolehtii Cafe & Winebar MinRose paikan päällä. Lippuja on todella rajoitetusti, joten olethan nopea! Varauduthan käteisellä lippujen ostoon, sekä ennakkoon että ovelle.

Esiintyjät:

Duo Picant
Duossa musisoivat kalajokiset Pia Räihälä ja Antti Roslander. Duon ensimmäinen esiintyminen oli Havulan salissa heinäkuussa 2016, jolloin ohjelmistossa oli ranskalaisia lauluja. Suuren suosion saaneita chansoneja on sittemmin esitetty monessa muussakin tilaisuudessa. Duo Picantin ohjelmistossa on myös jazz-standardeja, joita se on ranskalaisen musiikin ohella esittänyt muun muassa Event Park Arenan suuressa pikkujoulutapahtumassa marraskuussa 2016.
Monipuolisesti laulua harrastava Pia Räihälä on aiemmin esiintynyt jazzlaulajana ylivieskalaisen Jouko Kantolan kanssa. Räihälä opiskelee myös klassista laulua Kokkolan seudun opistossa Kirsi Koiviston oppilaana ja laulaa kahdessa kuorossa sekä kvartetissa.
Antti Roslander on monipuolinen muusikko ja video- sekä musiikkialan yrittäjä, joka tunnetaan lisäksi muun muassa tapahtumatuotannoistaan.


Eve & Panu (Eveliina Stolp & Panu Korhonen) voittivat Helsingissä "Suomen paras duo"-kilpailun syyskuussa 2015 ja ovat siitä lähtien keikkailleet aktiivisesti ympäri Suomea. Duo Eve & Panu on karismaattinen ja sympaattinen muusikkokaksikko, joiden käsittelyssä tunnetutkin kappaleet saavat uniikin ilmeen. Havula Jazz & Blues-tapahtumaan 2017 Eve & Panu lähtevät juhlavuoden kunniaksi Suomi 100-teemalla ja keikalla kuullaan sekä suomalaisille rakkaita lauluja vuosien varrelta että Eveliinan omia sävellyksiä.

Linkkejä:
Facebook: https://www.facebook.com/evejapanu/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCDYBW0YAf1DJ3cphqxDjbrA


ELIAS KAHILA BAND: Tukholman musiikkipiireissä legendaarista mainetta omaava, Suomen ensimmäisen pop/rock-sellopedagogin, Elias Kahilan johtama yhtye tuo kitaramaiset piirteet funkista, bluesista sekä rockista aiemmin lähinnä klassisena pidettyyn soittimeen, selloon. Tämä on tulosta Kahilan 15 vuoden kehitystyöstä uuden sellotekniikan parissa, joka on mullistamassa käsityksen siitä mihin sello taipuu. Kahilan kitaristi-esikuvia ovat mm. Joe Walsh, Steve Lukather sekä Lindsey Buckingham. Bändin toinen puolisko, multi-instrumentalisti Kristian Ijäs hoitaa basson sekä akustisen kitaran soiton käsillään, taitaen samanaikaisesti rumpupedaalit jaloillaan! Tämä jyväskyläläinen kaksikko ei varmasti jätä kuulijaa kylmäksi.

Yhtyeen omat biisit muodostavat setin ytimen. Lisäksi setissä on mm. meneviä versioita Musen, Lenny Kravitzin ja RHCP:n tutuista hiteistä. Luvassa on sekä herkkiä slovareita että funkimpaa poljentoa uudella soundilla.

Elias Kahila - Sello
Kristian Ijäs - Akustinen kitara, sähköbasso & jalkarumpupedaalit

Katso lisää: https://www.facebook.com/eliaskahilaband/

Aikataulu: ovet klo 18.30, Duo Picant klo 19.00, Duo Eve & Panu n. klo 20.00, Elias Kahila Band n. klo 21.00.

Tapahtuman tuottaa Kalajoki Akatemian kulttuuripalvelut.
Yhteistyössä Cafe & Winebar MinRose

Aika:

pe 9.6.2017 klo 19:00

Paikka:

Havulan kartano

Osoite:

Plassintie 56, 85100 Kalajoki

Pääsymaksu:

40

Kategoria:

Festivaalit, Lapsiperheet, Matkailijat, Musiikki, Muut tapahtumat, Nuoret, Seniorit, Taidenäyttelyt ja museot, Yrittäjät

Lisätietoja:

Ville Palin

WWW-osoite:

https://www.facebook.com/events/294980307594798/?acontext=%7B%22ref%22%3A%224%22%2C%22feed_story_typ

Sähköposti:

ville.palin@gmail.com

Puhelin:

045-3277203

Liitetiedosto:

hjb.jpg

Takaisin ›
Fingerpori