Paikallisuutiset

JFBC:n naisten kausi päättyi voittoon ja tasapeliin

Jeppis FBC:n naiset päättivät kautensa salibandyn II-divisioonan osaturnauksessa Vaasassa. Saldona oli 4-4 (0-1, 1-1, 3-3) tasapeli sarjakolmosta Nibacosta vastaan ja 2-5 (2-2, 0-2, 0-1) voitto sarjakakkosesta SPV:stä.

Sunnuntain avausottelussa SPV:tä vastaan mentiin tasatahdissa ensimmäinen erä, mutta toisessa erässä JFBC repäisi Nea Kivirannan ja Cecilia Kiisk-Backmanin maaleilla 2-4 johdon. Päätöserässä loppunumerot 2-5 kaunisteli Jenna Honkaniemi.

Kokkolan Nibacosta vastaan näytti jo pitkään siltä, että Jeppis veisi tässäkin täyden pistepotin. Pietarsaarelaiset johtivat kolmannen eräs alussa jo 4-2, mutta Nibacos tuli vajaassa minuutissa tasoihin ja 4-4 jäi myös lopputulokseksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Jeppis FBC:n maaleista sunnuntaina vastasivat: Cecilia Kiisk-Backman 2, Annika Sjöberg, Riina Lapinkorpi , Linda Vuorinen, Noora Kettula, Jenna Honkaniemi, Nea Kiviranta ja Oona Niva. Jeppis FBC sijoittui kahdeksan joukkueen sarjassa kuudenneksi.