SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Keskipohjanmaa+ | ke 13.6.2018 klo 19:00

Kokkolan suomalaisen lukion opetussuunnitelma hemmottelee runsaudellaan – Voit opiskella tähtitiedettä tai vaikkapa lentolupakirjan

Minna Mustonen

Kokkolan suomalaisen lukion tulevan syksyn kurssitarjotin pullistelee mielenkiintoisista, haastavista ja kiinnostavista kursseista. Kokkolan suomalainen lukio oli yksi erityisen koulutustehtävä -statuksen saaneista lukioista. Luonnontiede- ja teknologiapainotteisuus näkyy moninaisesti opiskelijoille valittavaksi tulevissa kursseissa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Kokkolalle erityisen koulutustehtävän viime syksynä. Jo syksyllä aloittavat opiskelijat ovat täysin uudenlaisen koulutustarjonnan edessä.

Kursseja opiskelijoilla on valittavanaan muun muassa tähtitieteestä, suhteellisuusteoriasta ja on mahdollisuus suorittaa vaikkapa yksityislentäjän lupakirjan teoriaosuuksia.

– Haluamme tarjota opiskelijoillemme erilaisia vaihtoehtoja, elämyksellisyyttä ja kokeellisuutta. Olemme myös kartoittaneet sen, minkälaisia mahdollisuuksia meillä itsellämme on järjestää koulutusta. Yksityislentäjän lupakirjaa varten teoriaopetuksen joudumme ostamaan ulkopuolelta, mutta muutoin pystymme itse koulutuksemme järjestämään, summaa johtava rehtori Markku Anttila.

Lue lisää huomisesta lehdestä tai verkkojulkaisustamme.

STT:n uutisia
STT |  su 19.8.2018 klo 19:41 [päivitetty su 19:46]

Hallituskumppanit suhtautuvat ristiriitaisesti Lex Lindströmin kakkososaan

STT |  su 19.8.2018 klo 18:51 [päivitetty su 21:21]

Jätevesiremonteilla voi tulla kiire

STT |  su 19.8.2018 klo 15:09

Sarjajumbo piti HJK:n maalittomassa tasapelissä

SÄÄ
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »

FINGERPORI

Fingerpori