KP24
  
Paras uimahalli?
Missä on mielestäsi paras uimahalli? Millä perusteella?
Otsikko:  
Viesti:

Max 4000 merkkiä  
 
Nimi:  
Paikkakunta:  
Nimimerkki
(jos haluat käyttää)
 
Sähköposti:  


Rekisteriseloste»
Kallion uimahalli
Kirjoittanut: Saunatimo / 16.3.2015 / klo 08:01, Helsinki
Pala aitoa Helsinkiä löytyy Kallion uimahallista Helsinginkadulta. Paikka ei todellakaan kilpaile hienoudessaan Vesiveijarin liukumäkien ja porealtaiden kanssa, mutta kyseisessä, muutamia vuosia sitten peruskorjatussa uimahallissa voi aistia tietynlaista ajan vapinaa ja törmätä vaikkapa saunan lauteilla meditoivaan hinduun. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, mikäli mielii uimaan pk-seudulla ja haluaa nähdä nopean läpileikkauksen Kallion kaupunginosaan ja sen asukkeihin. Lisänä on mainittava erittäin mukava henkilökunta, salimahdollisuudet sekä viereiset kuppilat, joihin unohtuu helposti pidemmäksikin aikaa.


Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
Etelästä löytyy Kirjoittanut: Saunahaapanen / 12.5.2014 / klo 07:34, Oulu
Mielestäni paras uimahalli talviaikaan löytyy Kouvolasta, Valkealatalon uimahallista. Sopivan kokoinen, valoisa, hyvä sähkö- ja höyrysauna sekä 0,50€ lisämaksulla mahdollisuus mahtaviin puusaunan löylyihin ja avantopulahdukseeen hallin takapihan lammessa. Rentouttava olotila ja iloinen meininki saunojien kesken. Suosittelen kaikille! Toki on monia muitakin, mm. Kemissä kauniit merimaisemat ja Vesi-Veijarissa hyvä tunnelma etenkin kesäisin-sauna tosin heikko. Koko vuoden halleista paras ehdottomasti Yrjönkadun halli, esim la miesten vuorolla mukava nauttia suuren puusaunan löylyistä ja pari tuntisen saunahetken lomassa esim. Lohikeittoa ja vaikka pullollinen A-olutta. Oma kabinetti hetekalla, saunamaksuun kuuluu lisäksi pyyhe ja kylpytakki. Mahtava tunnelma ja historiallinen, kaunis rakennus.


Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
Kokkolan Wesiweijari paras
Kirjoittanut: hilse55 / 8.9.2013 / klo 00:51, Kokkola

kesällä ulkoallas niin mahtava niin ihana, ei voi kuin kiittää Kokkolan kaupunkia!! Tää on enempi kuin kokkolalaiset edes käsittää.Ihana.
Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
Kokkolan VesiVeijari Kirjoittanut: " mummeli " / 15.4.2012 / klo 20:38, Kokkola

Käymistäni uimahalleista PARAS! On 25 m rata matkauintia varten, on hyppyallas, on monta lämmintä allasta, porealtaat joka niitä kaipaa, itse en! Mukava henkilökunta. Ja jos nimi muutetaan kylpyläksi, hinta nousee ettei pienituloinen voi sitäkään nautintoa harrastaa ja käynnit vähenevät, sen myötä tulot, älkää siis nimetkö koskaan sitä kylpyläksi! Muuten loistava harrastuspaikka.
Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
Tosi outoa.
Kirjoittanut: ekka / 10.3.2012 / klo 18:23, kalajoki

Tosirealisti voi kyllä sanoa mielipiteensä,että Kokkolan VesiVeijari uimahalli on Suomen paras uimahalli. Mutta on kyllä typerää mainita muut paikkakunnat nimeltään,sekä leimata ne surkeiksi.

Pitäisi edes perustella paremmin,että millä perusteella on parempi. Kun olet esittänyt uutta kylpylähotellia jo vuosia sitten olisi mukava tietää rakentaisitko sen omilla vai kaupungin ja yhteiskunnan varoilla,näin pula-aikana?
Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
Kokkolan Kylpylä ja Merirosvoranta Kirjoittanut: Tosirealisti Kokkola / 6.3.2012 / klo 21:02, Kokkola

Ehdottomasti Suomen paras uimahalli on Kokkolan VesiVeijari. Olen käynyt lähes kaikissa Suomen uimahalleissa ml kylpylähotellit. Mm. Vaasassa, Lappajärvellä ja Kalajoella on tosi surkeat olosuhteet. Ja ne ovat muka kylpylöitä. Toivottavasti Kokkolan uimahallin yhteyteen rakennetaan hotelli, jota olen esittänyt rakennettavaksi jo vuosia sitten. Siten tuleva Kylpylähotelli Kokkolan VesiVeijari olisi jälleen pohjoismaiden monipuolisin ja tietysti paras kuten vuonna 1985 valmistuessaan. 
Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
Kokkolassa ihan hyvä uimahalli
Kirjoittanut: Kiide Nisu / 10.3.2014 / klo 14:31, Kokkelbyy
Hei tutustukaapa vaikka Sundsvallin uimahalleihin/maauimaloihin surffausaltaineen. Sundsvall on Ruotsissa, siellä ystävyyskaupungin lähellä. Kylpylässä pitää olla muutama höyrysauna ja erikoisia altaita. Suomessa kannatta tsekata Flamingo. 


Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistä
ei kylpylää VesiVeijarin kylkiäiseksi Kirjoittanut: uimasandaali / 12.3.2012 / klo 22:04, Kokkola

Kokkolan uimahalli on tosi hyvä ja lipun hinta kohdallaan. On oltava tietty balanssi hinnan ja kävijämäärän kesken. Ahne hintojen nostaminen saattaa aiheuttaa sen ahneelle tyypillisen lopun. Kylpylöitä on piisalle, enää ei Kokkolaan tarvita. Jos se ympätään hallin kanssa yhteen peruslippu nousee 12 euroon ja hotelliyöpymisten määrä on kuitenkin mitätön. Tästä seuraa se, että uimahallin käyttöaste laskee rajusti, samoin lipputulot. Ja kun hotellikin tuottaa vain tappiota, voimme pitää hiljaiset hautajaiset tai saamme yhden velkapesän lisää. Ei ikinä mitään humpuukia uimahallin yhteyteen. Pitää olla ylpeä siitä, mitä meillä on. Kun sanoin olevani Kokkolasta, sanoi muuan helsinkiläisperhe, että siellä on niin hyvä uimahalli, ettei ole koko Suomessa. Pidetään siitä kiinni, eikä pilata sitä, kun pilaantuvia tai pilalle menneitä asioita on Kokkolassa pilvin pimein.
Vastaa tähän viestiin Ilmoita asiattomasta viestistäKeski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)