KP24
  

26.2.2016 KP24
Ennaltaehkäisevää päihdetyötä ja stipendirahasto nuorille Nivalassa

Kaupunginhallituksen listalla on maanantaina 29.2. nuorten ja vanhusten asioita.

Lasten ja nuorten monialainen yhteistyöryhmä on esittänyt kaupunginhallitukselle mm. tukitoimia nuorten ehkäisevään päihdetyöhön ja stipendirahaston perustamista tukemaan nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Nuorten harrastusmahdollisuudet tulisi työryhmän mielestä koota yhteen paikkaan kaupungin nettisivuille, helposti löydettäväksi ja päivitettäväksi. Sinne esitetään myös tilavarausten kalenteria sekä koostetta järjestöistä, joilta nuoret voivat hakea rahallista avustusta, esim. harrastustoimintaan.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion edustajat antavat tilannekatsauksen vanhusten asumis- ja hoitopalveluista. Listalla on työryhmän perustaminen selvittämään vanhusten hoito- ja asumispalveluja Nivalassa.

Listalla on myös kaupungin vanhus- ja vammaisneuvoston esitys yhteisistä kokoontumistiloista terveyttä edistäville kerhoille. Paikaksi esitetään entistä Naon käsi- ja taideteollisuusosastoa.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)