KP24
  

23.2.2016 KP24
Anniina Isokangas K-P:n nuori yrittäjä

Anniina Isokangas vastaanotti tunnustuksen Yrittäjän iltakoulussa Ylivieskassa.
Kuva: Juhani Rintakumpu
Keski-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa palkittiin alaveteliläinen
Anniina Isokangas
, joka johtaa PaaPii Design Oy:tä. Alueellisen kisan voittaja vastaanotti 1 500 euron suuruisen palkinnon. Valtakunnan tasolla on jaossa peräti 30 000 euron palkintosumma, josta Isokangas on myös kisaamassa.

– Palkinnon saaminen tuntui hyvälle. Se lämmittää mieltä ja luo paljon uskoa tulevaisuuteen, kertoo yrittäjä Isokangas.

PaaPii Design Oy suunnittelee kangaskuoseja ja vaatetuskankaita. Yritys on perustettu vuonna 2011, jolloin myös verkkokauppa avattiin.

Tuolloin Isokangas suunnitteli ja painoi kuoseja toisille yrityksille teolliseen tuotantoon. Omat teollisesti tuotetut metrikankaat tulivat mukaan vuonna 2012.

Nykyään valmistettaviin tuotteisiin kuuluu muun muassa lasten ja aikuisten vaatteet, pehmolelut, erilaisia kangaspussukoita sekä paperituotteita.

Sopimusompelijoita on muun muassa Alavetelissä ja Sievissä. Kaikki valmistuotteet tehdään Suomessa, kun taas kankaiden painamiset tehdään Euroopassa. Yrityksen työtilat ja varasto sijaitsevat Kokkolassa.

Yritys työllistää kokoaikaisesti kolme henkilöä ja osa-aikaisesti yhden hengen. Viime vuoden liikevaihto oli noin miljoona euroa. Isokangas on yrityksen ainoa omistaja.

Viime vuonna PaaPii Design Oy avasi Ruotsin ja Saksan markkinat. Amerikan ja Japanin markkinoiltakin on saatu jalansijaa. Tuotteita myydään näissä maissa jälleenmyyjien kautta. Kaikkiaan yrityksen tuotteiden jälleenmyyntiä on jo 20 eri maassa.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)