KP24
  

18.2.2016 KP24
Keski-Pohjanmaan kirjapainolle Sun Pampasin vetovastuu

FC YPA:n puheenjohtaja Juhani Nevala luovutti Pampas-paronin hatun K-P-konsernin julkaisuliiketoiminnan johtaja Alpo Ohtamaalle. Yhteistyöstä olivat sopimassa myös YPA:n Jami Ruhkala ja Pohjoisartistien Jari Huhtakangas.
Kuva: Juhani Rintakumpu
25-vuotisen historian omaava Ylivieskan kaupunkifestivaali Sun Pampas saa jatkoa, kun Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj ottaa päävastuun tapahtuman järjestämisestä. Kirjapainoyhtiön yhteistyökumppaneina ovat viime vuoden järjestäjä FC YPA sekä ohjelmatoimisto Pohjoisartistit Oy. Tapahtumapaikkana on uusi jäähalli eli Kalajokilaakso Areena.

Julkaisuliiketoiminnan johtaja Alpo Ohtamaa korostaa sitä, että Keski-Pohjanmaa-konserni haluaa ottaa vastuuta hyväksi koetun tapahtuman järjestämisestä. Mediayhtiö on jo aikaisemmin ollut näkyvästi mukana Sun Pampasin yhteistyökumppanina, ja nyt yhtiö tuo markkinaosaamisensa Pampasiin.

Keski-Pohjanmaa-konserni on aikaisemmin ollut näkyvästi mukana muissakin yhteisöllisissä tapahtumissa, kuten Kauppojen yössä. Ohtamaan mukaan mediakonserni ottaa tapahtumien järjestämisen erääksi liiketoiminnan tulevaisuuden haaraksi, mikäli tästä saadaan hyviä kokemuksia.

FC YPA:n puheenjohtaja Juhani Nevala sanoo urheiluseuran olevan helpottunut, kun rinnalle saadaan järjestämisvoimaa. FC YPA tuo talkooväkensä käytännön töihin, ja Keski-Pohjanmaan kirjapaino ottaa taloudellisen vastuun. Lisäksi kolmas vahva osapuoli on ohjelmapolitiikasta vastaava Pohjoisartistit.

Pohjoisartistien Jari Huhtakangas kertoi, että ensi kesän vetonaula on kulttibändi Popeda. Lisäksi sunnuntaina on perhetapahtuma, jonka organisoi YPA yhdessä Ylivieskan kulttuuritoimen ja Pohjoisartistien kanssa. Kirjapainoyhtiö ei järjestä sunnuntain musiikkipiknikiä.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)