KP24
  

17.2.2016 KP24 | Päivitetty: 17.2.2016
Nivala ei aio hävitä vieläkään

Talviklassikossa pelaa kaksi kentällistä 5–6 -luokkalaisia, yksi kentällinen 3–4 -luokkalaisia ja yksi kentällinen tyttöjä.
Kuva: Eetu Kupulisoja
Lakeuden talviklassikosta, eli nivalalaisen Kyösti Kallion koulun ja haapajärvisen Martinmäen koulun välienselvittelystä jääkiekkokaukalossa, on muodostunut jo perinne. Ensi viikon keskiviikkona paremmuudesta mitellään kuudetta kertaa.

Tilastot mairittelevat nivalalaisia: viidestä ottelusta kolme on päättynyt nivalalaisvoittoon ja kaksi tasapeliin. Sitä, miltä tappio maistuu, nivalalaiset eivät siis tiedä.

– Parasta ottelussa on voitto. Otamme sen syöttelemällä ja luistelemalla. Olemme parempia, pelaajat sanovat Oliver Viion johdolla.

Tänä vuonna talviklassikkoa on ollut järjestelemässä kaksi Kyösti Kallion koulun viidettä luokkaa ja yksi kutosluokka. Kun kaikissa luokissa on parisenkymmentä oppilasta, järjestelyporukassa on mukana kuutisenkymmentä vanhempaa, joista kaikilla on omat osaamisalueensa.

Koska mukana on paljon kiekkojunnujen vanhempia, heiltä löytyy tietämys siihen, mitä ottelutapahtuman järjestäminen ja läpivieminen vaativat.

– Yhden päivän järjestelyillä saa aikaan hyvät tuotot ilman, että tarvitsee lähteä myymään keksejä tai vessapaperia, Heli Silvola tietää.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)