KP24
  

17.2.2016 KP24
Surmanajoa ja savottamarssin kalustoa Nivalan Konekapinassa huhtikuussa

Parinkymmenen asemanseudun koneyrityksen markkinatapahtuma Konekapina on perinteisesti houkutellut tuhansia kävijöitä sekä Nivalasta että muualta.

Seuraavalla kerralla huhtikuun 15.–16. päivänä kävijöitä on tarkoitus saada entistäkin enemmän. Tukea järjestelyihin saadaan nyt ensimmäistä kertaa 3-vuotisesta tapahtumien kehittämishankkeesta.

Uutta on reisjärvisten Surmanveljien surmanajonäytös. Surmanveljet käyttää näytöksessään samanlaisia Jawa cz 150 kuution moottoripyöriä jollaisilla jo 50-luvulla ajettiin surmanajoa.

Kylmän reissun Kittilään tehnyt savottaporukka tulee esittelemään kalustoaan molempina tapahtumapäivinä.

Maakunnan kansanedustajia on tulossa Vaalien välissä -ajankohtaispaneeliin. Mukaan ovat jo lupautuneet Tapani Tölli, Juha Pylväs ja Pirkko Mattila.

– Tulossa on myös Husqvarnan halonhakkuun MM-kisat. Viime kerralla halonhakkuukisa oli yleisömagneetti. Lisäksi esillä on vanhoja traktoreita, pärehöylällä tehdään päreitä ja tervapolttajat polttavat tervaa.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)