KP24
  

17.2.2016 KP24 | Päivitetty: 17.2.2016
Kokkola palvelee myös arabiaksi

Valtakunnalliselle Infopankki.fi-sivulle on koottu tietoa Kokkolassa asumisesta, nyt myös arabiaksi, esimerkiksi TE-toimistojen palveluista, jotka auttavat maahanmuuttajaa kotoutumaan.
Kuva: Clas-Olav Slotte
Kokkolan palveluista on julkaistu arabiankieliset sivut monikielisessä Infopankki-palvelussa, josta löytyy tietoa Suomeen muuttoa suunnittelevalle tai täällä jo asuvalle.

Infopankin perustietosivut, jotka käsittelevät eri teemoja yleisesti Suomessa, ovat 12 kielellä, mutta paikallistietosivut ovat kyseinen jäsenkunnan valitsemat. Kokkolan palveluita koskevat paikallistietosivut löytyvät viidellä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja nyt myös arabiaksi.

Sivustolle on koottu kattavasti tietoa muun muassa elämisestä ja työskentelystä sekä asumisesta ja terveydenhuollosta Suomessa.

Infopankkia julkaisee Helsingin kaupunki. Eri viranomaistahojen kanssa yhteistyössä tuotetun ja Infopankki-toimituksen ylläpitämän sisällön lisäksi sivustolta löytyy aluekohtaisia paikallistietosivuja, joiden päivityksestä vastaa kukin jäsenkunta itse. Kokkolan paikallistietosivut julkaistiin viime vuoden helmikuussa ja sivut päivitettiin marras-joulukuussa.

Kokkola-tietoa löytyy muun muassa työstä ja yrittäjyydestä kaupungissa, koulutuksesta, terveydestä, asumisesta ja myös apua ongelmatilanteissa, esimerkiksi taloudellisten, parisuhde- tai mielenterveysongelmien parissa painiville.

Kokkolan kaupungin verkkosivuilta löytyy linkit Infopankin Kokkolan paikallistieto-osioon. Kokkola-tieto löytyy osoitteesta www.infopankki.fi/kokkola

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)