KP24
  

9.2.2016 KP24
Kallion apteekeissa suunterveyden teemapäivä

–¿Apteekki on muutakin kuin pelkkä lääkekauppa eli tämä on monipuolinen terveydenhuollon piste, Ylivieskan apteekin apteekkari Petteri Henriksson muistuttaa. Kallion alueen apteekeissa oli alkuviikosta suunterveyden teemapäivä. Taustalla asiakkaita opastaa hammashoitaja Kirsi Nukari.
Kuva: pIRJO kUNELIUS
Apteekkari
Petteri Henriksson
pitää terveyden edistämiseen liittyviä teemapäiviä olennaisena osana Ylivieskan Apteekin palveluja.

Apteekki on muutakin kuin pelkkä lääkekauppa eli tämä on monipuolinen terveydenhuollon piste. Huomioimme valtakunnalliset teemat, kuten huhtikuussa allergiaviikon, mutta sen lisäksi meillä on paikallisia yhteistyöprojekteja, kuten nyt peruspalvelukuntayhtymä Kallion kanssa suunterveyspäivä. Suunterveys jää usein jalkoihin ja vähemmälle huomiolle, joten tänään siihen kiinnitetään huomiota alan ammattilaisen johdolla, Henriksson totesi tiistaina.

Kallion suunterveyspäivä järjestettiin samanaikaisesti Sievin, Nivalan ja Ylivieskan apteekeissa, Alavieskassa teemapäivä oli jo maanantaina. Lisäksi hammashoitaja

Kirsi Nukari
vierailee tiistaina myös Ylivieskan kulttuuriviikkojen senioripäivässä puhumassa ikäihmisten suun terveydestä.
 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)