KP24
  

2.2.2016 KP24 | Päivitetty: 2.2.2016
Suomeen jopa 200 uutta työpaikkaa: Kaskipuu rakentaa ikkunatehtaan Viitasaarelle

Ulko- ja parvekeovistaan tunnettu Kaskipuu Oy rakentaa uuden ikkunatehtaan Viitasaaren ulko-ovitehtaansa yhteyteen. Investoinnin arvo jo valmiissa noin 16 000 neliön rakennuksessa on yli 12 miljoonaa euroa, ja se toteutetaan pääosin vuoden 2016 loppuun mennessä.

Investoinnin myötä uusia työpaikkoja syntyy Suomeen arviolta 170–200 hengelle.

Työpaikoista Viitasaarelle tulee noin 80. Lisäksi uutta työtä syntyy Oulun asiakaspalvelukeskukseen sekä Ylikiimingin tehtaalle. Lisäksi Kaskipuun myynti- ja asennusverkosto laajenee eri puolilla maata.

Kaskipuun uudesta ikkunatehtaasta tulee yksi Pohjoismaiden suurimmista ja tehokkaimmista. Tuotantokapasiteetti on yli 200 000 ikkunayksikköä. Kotimaan lisäksi ikkunoita myydään Skandinaviaan ja Venäjälle.

– Olen erittäin tyytyväinen, että voimme tehdä näin ison investoinnin Suomeen ja tarjota työtä suurelle joukolle ihmisiä. Tämä kertoo siitä, että korkealaatuisille Kaski-tuotteille on kova kysyntä sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Nyt tehtävän investoinnin myötä pystymme palvelemaan nykyisiä asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin, toteaa Kaskipuun toimitusjohtaja

Matti Kaski.

Kasken mukaan nyt on luotettava tulevaan ja nähtävä myönteisiä asioita. Hän toivoo pikaista kilpailukykyä korjaavaa yhteiskuntasopimusta ja ennen kaikkea työmarkkinoille ennustettavuutta ja vakautta.

– Suomi ei ole pudonnut kyydistä. Luotamme saavamme kilpailukykyisiä tuotteita myös uudesta tehtaastamme, Matti Kaski toteaa.

Kaskipuulla on tehtaat Viitasaaren lisäksi Ylikiimingissä, Haapajärvellä ja Latviassa.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)