KP24
  

2.2.2016 KP24
Kauppa PPO:n osuuksilla alkaa

Kauppa osuuskunta PPO:n osuuksilla alkaa perjantaina 4. helmikuuta listaamattomien yhtiöiden kauppapaikassa pankkiiriliike Privanet Oy:ssä. Tuon online-kaupan lisäksi voi tehdä myynti- ja ostotarjouksia tiettyjen paikallisten osuuspankkien konttoreissa.

Osuuskunnan toimitusjohtaja

Kati Peltomaa
kertoo, että online-kaupan rinnalle haluttiin paikallinen yhteistyökumppani, sillä osuuksien myyminen ja ostaminen voi olla pankkiiriliikkeen nettipalvelussa monelle vierasta.

Osuuskunta vauhdittaa kauppaa tarjoamalla tytäryhtiönsä Arvo Invest Nordic Oy:n kautta 600 euroa per osuus. Näin osuuskunta määrittelee kohtuullisena pitämänsä pohjahinnan, jolla kaupankäynnin pitäisi lähteä käyntiin. Osuuskunnan hallintoneuvoston puheenjohtaja

Tuomo Tamminen
arvioi, että muilla ostajilla hinta voi nousta korkeammaksi.

Kauppapaikka luotiin niille, joilla ei ole ostajaa tiedossa. Mahdollisuus on myös myydä osuutensa yksityisesti haluamallaan summalla tai lahjoittaa ne sukulaisilleen 0 eurolla, minkä jälkeen rekisteröi kaupan ilmaiseksi osuuskunnalla. Osuuksien myymistä harkitsevan jäsenen pitää selittää etukäteen omistamien osuuksien numerot joko tiedustelemalla ne osuuskunnasta sähköpostilla tai soittamalla.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)