KP24
  

30.1.2016 KP24
Suunnittelu ja dokumentointi korostuvat ydinvoimalatyömaalla

Toimitusjohtaja Jaakko Sorvoja jakoi Pyhäjoen ydinvoimalahankkeen esittelytilaisuudessa vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon, jos mielii urakoimaan Hanhikivenniemelle.
Kuva: Anne Mattila
Turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasiat on oltava kunnossa Pyhäjoen ydinvoimalatyömaalle mielivillä yrityksillä. Ne on pystyttävä myös todistamaan erilaisin dokumentein.

– Dokumentointi on perinteistä työmaakohdetta tarkempaa. Ympäristö- ja laatupolitiikka on oltava kunnossa, toimitusjohtaja Jaakko Sorvoja Rakennusliike Sorvoja Oy:stä kertoo.

Yritys sai loppuvuodesta parin miljoonan euron arvoisen Fennovoiman koulutusrakennusurakan Hanhikiveltä. Urakka sisältää rakennuksen sekä LVI-töiden suunnittelun ja toteutuksen.

Oulaistelaisyritys uskaltautui tarjouskilpailuun mukaan, koska luottivat omaan osaamiseensa. Yrityksen edustajat ovat osallistuneet hankkeen esittelytilaisuuksiin ja tutustuneet niissä avainhenkilöihin.

Nyt on korkea aika rekisteröityä Fennovoiman ja Titan 2:n alihankkijarekistereihin, jos mielii urakoimaan ydinvoimalatyömaalle. Rekisteriin voivat ilmoittautua kaikenkokoiset ja eri toimialoilla työskentelevät yrityksen.

Rekisteröityminen tapahtuu netistä löytyvillä lomakkeilla.

– Urakoitsijoiden yhteystiedot, osaaminen ja muut tärkeät asiat kerätään tietokantaan, josta eri tavoin valikoidulle joukolle lähetetään jatkossa tarjouspyyntöjä, aluetiedottaja Jaana Kangas kertoo.

Kommentit
[1 kommenttia]
Mitäpä näistä urakoista on hyötyä, jos Titan ei pysty maksamaan entisillekään aliurakoitsijoille. Titan toimisto muuttaa Pietariin ja venäläinen salailukulttuuri on entistä helpompaa. STUK ei ole uskottava valvoja sen entisen pääjohtaja Laaksosen muutettua Rosatomin leipiin. Pahalta näyttää.
Uskottavuusongelma, su 31.1.2016 09:59

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)