KP24
  

23.1.2016 KP24
Nivalan navettapalo saatiin ajoissa hallintaan

Nivalassa seitsemän aikaan lauantaiaamuna havaittu navettapalo saatiin nopeasti hallintaan. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja, eikä eläimilläkään ole välitöntä vaaraa.

Palon arvioidaan saaneen alkunsa rakennuksen sähköpääkeskuksesta.

Jokilaaksojen pelastuslaitos sai hälytyksen Nivalan Karjannevantielle suureen rakennuspaloon, jonka mukaan noin tuhannen neliön suuruinen eläinsuoja on syttynyt palamaan. Rakennuksessa oli syttymishetkellä nuorta karjaa noin sata eläintä, joista osa päästettiin ulos.

Pelastuslaitos sai sammutettua alkupalon nopeasti. Aamun aikana palomiehet varmistelivat vielä rakennuksen ullakkotilaa, jossa oli muutamia kytöpaloja sammutettavana. Leviämisvaaraa enää tuossa vaiheessa pesäkkeistä ei ollut.

Tehtävään hälytettiin pelastuskomppania Jokilaaksojen pelastuslaitokselta. Karjannevantielle lähtivät päivystävä palomestari ja kuusi pelastusryhmää vahvennettuna säiliöautoyksiköillä, raivausyksiköllä ja nostolavayksiköllä.

Sammutustöihin osallistui kaikkiaan noin 30 henkilöä.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)