KP24
  

22.4.2008 KP24
Poro - leipäjuustokeitto

Leipäjuusto on herkullista poronmakuisessa keitossa. Leipäjuusto sulaa herkullisesti tällaisen keiton päälle.

240 g poronkäristyslihaa

1 sipuli

1 pkt Koskenlaskija-

sulatejuustoa

1 l lihalientä

3 isohkoa perunaa

2 rkl parmesaniraastetta

5 katajanmarjaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl soijaa

450 g leipäjuustoa

persiljaa, voita

1. Sulata käristysliha kuumassa padassa.

2. Lisää silputtu sipuli ja voi. Kypsyttele, kunnes liha on ruskistunut ja sipuli kuullottunut.

3. Lisää lihaliemi ja sulata juusto liemeen.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

5. Lisää kuutioidut perunat, parmesaniraaste, katajanmarjat, soija ja mustapippuri.

6. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia.

7. Ripottele kuutioitu leipäjuusto ja persiljasilppu keiton päälle.

(Tekijät: Jesse Karhula ja Jaakko Kinnunen)

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 
Ruoka
21.1.2017 KP24
Joudutko laittamaan ruokaa roskiin? - Tässä vinkkejä hävikin pienentämiseen
18.1.2017 KP24
Tämä on nyt "kuuminta hottia": Nyhtökauraa bataattipedillä
13.1.2017 KP24  [päivitetty 13.1.2017]
Tuleeko suklaan syömisestä finnejä?
12.1.2017 KP24  [päivitetty 12.1.2017]
Vinkit kuohuviinien tuunaamiseen
2.1.2017 KP24  [päivitetty 2.1.2017]
Onko reilua laskuttaa gluteenittomasta enemmän?
1.1.2017 KP24
Äkkiä jotain syötävää - Huippunopeat napostelupalat
31.12.2016 KP24
Katso video - Näin avaat kuohuviinin oikeaoppisesti
31.12.2016 KP24
Lakritsi sopii yllättävän moneen ruokaan - jos epäröit, katso ohjeet
31.12.2016 KP24
Pariisin hotelli Ritzin keittiökursseilla ruokaharrastajat pääsevät kokeilemaan erikoisruokia
26.12.2016 KP24
Omena ei pelkää mausteita
11.12.2016 KP24
Vinkki: Näin teet oman glögin
11.12.2016 KP24
Jos teet juhlakattauksen vain kerran vuodessa, sen aika on jouluna
10.12.2016 KP24
Erilainen joulunamu: Kookosta mukaan
4.12.2016 KP24
Kalan syöminen kannattaa, mutta osaatko välttää uhanalaisia lajeja?
3.12.2016 KP24
Helppo ohje pipareiden tekoon - ja muuta jouluista makeaa
2.12.2016 KP24
Makua talveen sipulihillokkeesta
2.12.2016 KP24  [päivitetty 2.12.2016]
Mihin kaikkeen kaali taipuukaan? Keittoihin, muhennoksiin, salaatteihin, kääryleisiin...
29.11.2016 KP24  [päivitetty 29.11.2016]
Riistan maku riittää pitkälle
25.11.2016 KP24  [päivitetty 25.11.2016]
Talkkuna tekee rahkasta täyteläisen
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Miksi kakkusi lässähtää uunissa? - Tunne raaka-aineiden kemiat
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Illanistuijaiset edessä - tässä muutamia ruokavinkkejä
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Freak shake - friikkipirtelö on oikea kaloripommi
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Mikä papulaji sopii mihinkin? - Tässä vinkit
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Härkäpapu on ekologinen vaihtoehto
14.5.2016 KP24
Voileipäkakkukirja: Suolainen kakku sopii sormin syötäväksi
RSS

Yritykset ja palvelut


Yritys- ja palveluhakemisto
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)