KP24
  

22.4.2008 KP24
Poro - leipäjuustokeitto

Leipäjuusto on herkullista poronmakuisessa keitossa. Leipäjuusto sulaa herkullisesti tällaisen keiton päälle.

240 g poronkäristyslihaa

1 sipuli

1 pkt Koskenlaskija-

sulatejuustoa

1 l lihalientä

3 isohkoa perunaa

2 rkl parmesaniraastetta

5 katajanmarjaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl soijaa

450 g leipäjuustoa

persiljaa, voita

1. Sulata käristysliha kuumassa padassa.

2. Lisää silputtu sipuli ja voi. Kypsyttele, kunnes liha on ruskistunut ja sipuli kuullottunut.

3. Lisää lihaliemi ja sulata juusto liemeen.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

5. Lisää kuutioidut perunat, parmesaniraaste, katajanmarjat, soija ja mustapippuri.

6. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia.

7. Ripottele kuutioitu leipäjuusto ja persiljasilppu keiton päälle.

(Tekijät: Jesse Karhula ja Jaakko Kinnunen)

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 
Ruoka
4.8.2014 KP24  [päivitetty 5.8.2014]
Kotisäilöntä on nyt suosiossa - kesän maut ja vitamiinit halutaan talteen
2.7.2014 KP24  [päivitetty 2.7.2014]
Gluteeniton savulohimuffini on herkullinen retkieväs
13.5.2014 KP24  [päivitetty 13.5.2014]
Tomaatti mehevöittää ja maustaa ruokia
14.4.2014 KP24  [päivitetty 14.4.2014]
Kevään juhlissa maistuu kala
1.4.2014 KP24  [päivitetty 1.4.2014]
Mämmi valmistetaan kotona useassa eri vaiheessa
12.3.2014 KP24
Yrteistä makua, väriä ja tuoksua
28.1.2014 KP24  [päivitetty 4.2.2014]
Runebergintorttu ja mannapannari ovat hiihtokauden herkkuja
2.7.2013 KP24  [päivitetty 2.7.2013]
Porkkanahyytelökakku on erilainen täytekakku
19.4.2013 KP24
Eväskoriin salaattia, simaa ja leivonnaisia - Vappua juhlitaan piknikillä
18.4.2013 KP24
Jumaltarustojen simasta voimaa ja taistelutahtoa
17.4.2013 KP24
Vuohenjuustotoast
27.3.2013 KP24
Kevyttä ruokaa hedelmistä
22.3.2013 KP24
Herkullinen lampaanpaisti ja pasha kuuluvat pääsiäiseen
2.3.2013 KP24
Kastike paljastaa hyvän kokin - ja antaa aterialle viimeisen silauksen
1.3.2013 KP24
Köyhät ritarit - kokeilemisen arvoinen makumuisto
10.9.2012 KP24
Köyhän parsa, kasvisten kuningatar
6.9.2012 KP24
Sitruunakakku
1.11.2009 KP24
20.12.2008 KP24  [päivitetty 20.12.2008]
Perunasalaatti saksalaisittain
8.12.2008 KP24  [päivitetty 8.12.2008]
Joulusinappi
23.8.2008 KP24  [päivitetty 23.8.2008]
Sämpylä
19.8.2008 KP24  [päivitetty 19.8.2008]
Raparperikiisseli
19.8.2008 KP24  [päivitetty 19.8.2008]
Hunajainen punajuuri
19.8.2008 KP24  [päivitetty 19.8.2008]
Omenaleivokset
19.8.2008 KP24  [päivitetty 19.8.2008]
Omenasose hillosokerilla
RSS

Yritykset ja palvelut


Yritys- ja palveluhakemisto
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)