KP24
  

22.4.2008 KP24
Poro - leipäjuustokeitto

Leipäjuusto on herkullista poronmakuisessa keitossa. Leipäjuusto sulaa herkullisesti tällaisen keiton päälle.

240 g poronkäristyslihaa

1 sipuli

1 pkt Koskenlaskija-

sulatejuustoa

1 l lihalientä

3 isohkoa perunaa

2 rkl parmesaniraastetta

5 katajanmarjaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl soijaa

450 g leipäjuustoa

persiljaa, voita

1. Sulata käristysliha kuumassa padassa.

2. Lisää silputtu sipuli ja voi. Kypsyttele, kunnes liha on ruskistunut ja sipuli kuullottunut.

3. Lisää lihaliemi ja sulata juusto liemeen.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

5. Lisää kuutioidut perunat, parmesaniraaste, katajanmarjat, soija ja mustapippuri.

6. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia.

7. Ripottele kuutioitu leipäjuusto ja persiljasilppu keiton päälle.

(Tekijät: Jesse Karhula ja Jaakko Kinnunen)

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 
Ruoka
11.10.2014 KP24
Karpaloista sesongin herkkuja - pakkanen pyöristää kirpakan marjan makua
9.9.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Omenoista syntyy muutakin kuin piirakkaa – sesonkihedelmä parhaimmillaan
4.8.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Kotisäilöntä on nyt suosiossa - kesän maut ja vitamiinit halutaan talteen
2.7.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Gluteeniton savulohimuffini on herkullinen retkieväs
13.5.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Tomaatti mehevöittää ja maustaa ruokia
14.4.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Kevään juhlissa maistuu kala
1.4.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Mämmi valmistetaan kotona useassa eri vaiheessa
12.3.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Yrteistä makua, väriä ja tuoksua
3.3.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Bebe-leivos on pieni herttainen tarjottava
22.2.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Marjaretki pakastimeen - mustikkamuffinit viime kesän sadosta
28.1.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Runebergintorttu ja mannapannari ovat hiihtokauden herkkuja
30.12.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Hernekeittoa perinteisesti, kevyesti ja tuunaamalla
12.12.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Kakut maustuvat jouluisiksi - kahvikakut ovat myyjäisten ikisuosikkeja
9.10.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Uunissa muhii kerralla koko ateria - syksy on parasta pata-aikaa
13.9.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Kirpeää makeutta pääruokien lisäkkeeksi - omat säilykkeet kotipuutarhasta
6.9.2013 KP24  [päivitetty 10.9.2014]
Syksyn kaalisato runsaimmillaan - kaalikimarasta syntyy monta erilaista ateriaa
13.8.2013 KP24  [päivitetty 10.9.2014]
Keitot lämmittävät kun viilenee - kokeile vaikka italialaista maalaiskeittoa
2.7.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Porkkanahyytelökakku on erilainen täytekakku
21.6.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Souvlaki-vartaat broilerista on kesän grillivinkki
14.6.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Salaatti käy lounaalle, piknikille ja juhlaan - klassikot pitävät pintansa
13.6.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Mökin ja veneen maustekaappi kesäkuntoon
19.4.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Eväskoriin salaattia, simaa ja leivonnaisia - Vappua juhlitaan piknikillä
18.4.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Jumaltarustojen simasta voimaa ja taistelutahtoa
17.4.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Vuohenjuustotoast
4.4.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Fish and Chips - rentoa brittiläistä pubiruokaa
RSS

Yritykset ja palvelut


Yritys- ja palveluhakemisto
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)