KP24
  

22.4.2008 KP24
Poro - leipäjuustokeitto

Leipäjuusto on herkullista poronmakuisessa keitossa. Leipäjuusto sulaa herkullisesti tällaisen keiton päälle.

240 g poronkäristyslihaa

1 sipuli

1 pkt Koskenlaskija-

sulatejuustoa

1 l lihalientä

3 isohkoa perunaa

2 rkl parmesaniraastetta

5 katajanmarjaa

1/2 tl mustapippuria

1 tl soijaa

450 g leipäjuustoa

persiljaa, voita

1. Sulata käristysliha kuumassa padassa.

2. Lisää silputtu sipuli ja voi. Kypsyttele, kunnes liha on ruskistunut ja sipuli kuullottunut.

3. Lisää lihaliemi ja sulata juusto liemeen.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 30-45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.

5. Lisää kuutioidut perunat, parmesaniraaste, katajanmarjat, soija ja mustapippuri.

6. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes perunat ovat kypsyneet, noin 15 minuuttia.

7. Ripottele kuutioitu leipäjuusto ja persiljasilppu keiton päälle.

(Tekijät: Jesse Karhula ja Jaakko Kinnunen)

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 
Ruoka
4.12.2016 KP24
Kalan syöminen kannattaa, mutta osaatko välttää uhanalaisia lajeja?
3.12.2016 KP24
Helppo ohje pipareiden tekoon - ja muuta jouluista makeaa
2.12.2016 KP24
Makua talveen sipulihillokkeesta
2.12.2016 KP24  [päivitetty 2.12.2016]
Mihin kaikkeen kaali taipuukaan? Keittoihin, muhennoksiin, salaatteihin, kääryleisiin...
29.11.2016 KP24  [päivitetty 29.11.2016]
Riistan maku riittää pitkälle
25.11.2016 KP24  [päivitetty 25.11.2016]
Talkkuna tekee rahkasta täyteläisen
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Miksi kakkusi lässähtää uunissa? - Tunne raaka-aineiden kemiat
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Illanistuijaiset edessä - tässä muutamia ruokavinkkejä
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Freak shake - friikkipirtelö on oikea kaloripommi
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Mikä papulaji sopii mihinkin? - Tässä vinkit
18.11.2016 KP24  [päivitetty 18.11.2016]
Härkäpapu on ekologinen vaihtoehto
14.5.2016 KP24
Voileipäkakkukirja: Suolainen kakku sopii sormin syötäväksi
14.5.2016 KP24
Luonnosta koristeita kakkuun
14.5.2016 KP24
Termospullon puhdistus - näin se onnistuu
9.9.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Omenoista syntyy muutakin kuin piirakkaa – sesonkihedelmä parhaimmillaan
4.8.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Kotisäilöntä on nyt suosiossa - kesän maut ja vitamiinit halutaan talteen
2.7.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Gluteeniton savulohimuffini on herkullinen retkieväs
13.5.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Tomaatti mehevöittää ja maustaa ruokia
14.4.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Kevään juhlissa maistuu kala
1.4.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Mämmi valmistetaan kotona useassa eri vaiheessa
12.3.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Yrteistä makua, väriä ja tuoksua
3.3.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Bebe-leivos on pieni herttainen tarjottava
22.2.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Marjaretki pakastimeen - mustikkamuffinit viime kesän sadosta
28.1.2014 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Runebergintorttu ja mannapannari ovat hiihtokauden herkkuja
30.12.2013 KP24  [päivitetty 22.9.2014]
Hernekeittoa perinteisesti, kevyesti ja tuunaamalla
RSS

Yritykset ja palvelut


Yritys- ja palveluhakemisto
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)