KP24
  

8.9.2005 KP24 | Päivitetty: 8.9.2005
Säilötyt vihreät tomaatit

1 kg vihreitä tomaatteja 1 l vettä 1 rkl merisuolaa Mausteliemi: 5 dl vettä 2,5 dl väkiviinaetikkaa 3 dl sokeria 10 neilikkaa 1 kanelitanko 0,5 rkl sinapinsiemeniä

Poista tomaateista kanta ja pistele haarukalla tomaattien kuoreen reikiä. Kiehauta vesi, lisää suola ja keitä tomaatteja 10 minuuttia. Nosta tomaatit vedestä ja kuori ne. Kiehauta mausteliemen vesi, etikka, sokeri, neilikat, kanelitanko ja sinapinsiemenet. Lisää tomaatit mausteliemeen ja anna kiehua hiljalleen läpikuultaviksi. Varo, ettei tomaatit kiehu rikki.

Nosta tomaatit puhtaisiin kuumiin lasitölkkeihin ja kaada liemi päälle. Sulje tölkit. säilytetään kylmässä ja pimeässä. Valmista tarjottavaksi viikon kuluttua.

 
Nimi:  
Nimimerkki (jos haluat käyttää):
Sähköposti:
Paikkakunta:  
Julkaisemme kommentit tarkistuksen jälkeen nimimerkillä tai nimellä. Tarvitsemme nimen toimituksen käyttöön kommentin julkaisemiseksi.

   
 
Ruoka
2.7.2014 KP24  [päivitetty 2.7.2014]
Gluteeniton savulohimuffini on herkullinen retkieväs
13.5.2014 KP24  [päivitetty 13.5.2014]
Tomaatti mehevöittää ja maustaa ruokia
14.4.2014 KP24  [päivitetty 14.4.2014]
Kevään juhlissa maistuu kala
1.4.2014 KP24  [päivitetty 1.4.2014]
Mämmi valmistetaan kotona useassa eri vaiheessa
12.3.2014 KP24
Yrteistä makua, väriä ja tuoksua
3.3.2014 KP24  [päivitetty 3.3.2014]
Bebe-leivos on pieni herttainen tarjottava
22.2.2014 KP24
Marjaretki pakastimeen - mustikkamuffinit viime kesän sadosta
2.7.2013 KP24  [päivitetty 2.7.2013]
Porkkanahyytelökakku on erilainen täytekakku
19.4.2013 KP24
Eväskoriin salaattia, simaa ja leivonnaisia - Vappua juhlitaan piknikillä
18.4.2013 KP24
Jumaltarustojen simasta voimaa ja taistelutahtoa
17.4.2013 KP24
Vuohenjuustotoast
12.9.2012 KP24  [päivitetty 12.9.2012]
Rommiruukku säilöö kesän maut - ohjeet valmistukseen
10.9.2012 KP24
Köyhän parsa, kasvisten kuningatar
6.9.2012 KP24
Sitruunakakku
15.8.2012 KP24  [päivitetty 12.9.2012]
Herkkusienikastike (sipulinen)
4.5.2011 KP24  [päivitetty 4.5.2011]
Keskipohjanmaan lehtileivos - ohje
4.5.2010 KP24
Äitienpäiväkakku
26.4.2010 KP24  [päivitetty 26.4.2010]
Sima (helposti kotona)
26.4.2010 KP24
Pikasima
26.4.2010 KP24
Simaa raparperista ja mansikoista
26.4.2010 KP24
Tippaleipä
24.3.2010 KP24
Spelttileipä
11.3.2010 KP24
Pikkupizzat
24.2.2010 KP24
Soijajuusto eli tofu
16.2.2010 KP24
Intialainen tomaattikeitto
RSS

Yritykset ja palvelut


Yritys- ja palveluhakemisto
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)