KP24
  











Kokeile uusia reseptejä
Pe 15:20 KP24  [päivitetty Pe 15:59]
Tuleeko suklaan syömisestä finnejä?
To 13:30 KP24  [päivitetty To 15:42]
Vinkit kuohuviinien tuunaamiseen
2.1.2017 10:40 KP24  [päivitetty 2.1.2017 11:38]
Onko reilua laskuttaa gluteenittomasta enemmän?
1.1.2017 16:00 KP24
Äkkiä jotain syötävää - Huippunopeat napostelupalat
31.12.2016 14:00 KP24
Katso video - Näin avaat kuohuviinin oikeaoppisesti
31.12.2016 13:30 KP24
Lakritsi sopii yllättävän moneen ruokaan - jos epäröit, katso ohjeet
31.12.2016 10:20 KP24
Pariisin hotelli Ritzin keittiökursseilla ruokaharrastajat pääsevät kokeilemaan erikoisruokia
26.12.2016 11:00 KP24
Omena ei pelkää mausteita
11.12.2016 15:00 KP24
Vinkki: Näin teet oman glögin
11.12.2016 8:30 KP24
Jos teet juhlakattauksen vain kerran vuodessa, sen aika on jouluna
10.12.2016 9:30 KP24
Erilainen joulunamu: Kookosta mukaan
4.12.2016 9:00 KP24
Kalan syöminen kannattaa, mutta osaatko välttää uhanalaisia lajeja?
3.12.2016 7:30 KP24
Helppo ohje pipareiden tekoon - ja muuta jouluista makeaa
2.12.2016 15:30 KP24
Makua talveen sipulihillokkeesta
2.12.2016 8:00 KP24  [päivitetty 2.12.2016 8:39]
Mihin kaikkeen kaali taipuukaan? Keittoihin, muhennoksiin, salaatteihin, kääryleisiin...
29.11.2016 14:00 KP24  [päivitetty 29.11.2016 14:14]
Riistan maku riittää pitkälle
25.11.2016 14:30 KP24  [päivitetty 25.11.2016 14:54]
Talkkuna tekee rahkasta täyteläisen
18.11.2016 14:00 KP24  [päivitetty 18.11.2016 15:02]
Miksi kakkusi lässähtää uunissa? - Tunne raaka-aineiden kemiat
18.11.2016 8:00 KP24  [päivitetty 18.11.2016 14:49]
Illanistuijaiset edessä - tässä muutamia ruokavinkkejä
18.11.2016 6:00 KP24  [päivitetty 18.11.2016 14:47]
Freak shake - friikkipirtelö on oikea kaloripommi
RSS

Yritykset ja palvelut


Yritys- ja palveluhakemisto
 


Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n
verkkopalvelu

Päätoimittaja:
Kauko Palola

Päätoimitukset:
Kokkola
puh 020 750 4400 (keskus)
puh 020 750 4405 (ilt. ja viikonloput)

Ylivieska
puh 020 750 4600 (keskus)
puh 020 750 4639 (ilt. ja viikonloput)